Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :Mama
Google Tag : Mama ( 2013) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (1929) puta
uloge : Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier
film
Opis: Mama ( 2013) Nakon tragičnih događaja u kojima je nastradala njihova majka otac odvozi automobilom dve devojčice u nepoznatom pravcu. Nakon nesreće svi završavaju u nepoznatoj šumskoj kućici gde otac planira da ubije svoje ćerkice a zatim i sebe. U toj nameri ga sprečava nepoznata mračna utvara koja ga ubija a devojčice ostaju u kolibi hraneći se samo trešnjama. Nakon pet godina potrage brat njihovog pokojnog oca uspeva da ih pronađe ali devojčice više nisu iste; naprosto, život u mračnoj i zabačenoj kolibi učinio je da se one ponašaju suviše divlje, nesocijalno pa možda i animalno. Ali to nije sve, devojčice su pod velikim uticajem nečega što oni nazivaju „Mama“ i za šta psiholozi veruju da zapravo ne postoji. Da se varaju videćemo u nastavku filma, naravno. Uglavnom, devojčice posle mučnog suđenja pripadaju na staranje pomenutom stricu i njegovoj devojci rokerki a njihova socijalizacija neće biti nimalo laka, posebno jer ljubomorna Mama sve više dolazi do izražaja.
datum objave [22-09-15, 01:37:11]
Mama

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Horor »Horori » Mama0 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010 - 2020 LiveChatWorld
Filmomania Android
Besplatno Gledanje filmova online sa bilo kojeg uredaja
Brzina ucitavanja u [0.00787] sec