Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :Batman : The Dark Knight Rises (2012)
Google Tag : Batman : The Dark Knight Rises (2012) ( 2012) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (305) puta
uloge : Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway
film
Opis: Batman : The Dark Knight Rises (2012) ( 2012) Najhrabriji, najmračniji i najuzbudljiviji od svih heroja, Batman, vraća se na velika platna u borbi kakvu ni sam još nije iskusio. Najiščekivaniji film ovog ljeta posljednji je nastavak legende o heroju modernog vremena. Prošlo je osam godina od kada je preuzeo odgovornost za Two Face-ova zlodjela i građani Gothama mu ne vjeruju. No, ipak Batman (Christian Bale) izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada... Bane (Tom Hardy) i Catwoman (Anne Hathaway) poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice....
datum objave [19-04-20, 20:02:22]
Batman : The Dark Knight Rises (2012)

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)
Prosli video « «

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Fantazija »Fantazija » Batman : The Dark Knight Rises (2012)0 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010 - 2020 LiveChatWorld
Filmomania Android
Besplatno Gledanje filmova online sa bilo kojeg uredaja
Brzina ucitavanja u [0.00816] sec