Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :Ninja: Shadow of a Tear
Google Tag : Ninja: Shadow of a Tear ( 2013) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (413) puta
uloge : Scott Adkins / Kane Kosugi / Mika Hijii / Markus Waldow / Shun Sugata / Vithaya Pansringarm / Mukesh Bhatt / Tim Man / Jawed El Berni / Saichia Wongwirot / Shogo Tanikawa / Futoshi Hashimoto / Charlie Ruedpokanon / Kazu Patrick Tang / Yasuhiko Miyauchi
film
Opis: Ninja: Shadow of a Tear ( 2013) Zapadnjak po imenu Kejsi je studirao nindžicu u Japanu. Njegov zadatak je da zaštiti oružje poslednjeg Kogo nindže koje se nalazi u srcu Njujorka. U pokušaju da spasi svoju pravu ljubav, Kejsi mora da se infiltrira u podzemni štab crnog prstena i da se licem u lice suoči sa zlom. Koristeći Jori Bicu kao mamac, Kejsi mudro vodi svoje protivnike u smrtonosnu zamku!
datum objave [01-03-20, 17:31:15]
Ninja: Shadow of a Tear

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)
Prosli video « «

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Akcija »Akcija » Ninja: Shadow of a Tear0 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010 - 2020 LiveChatWorld
Filmomania Android
Besplatno Gledanje filmova online sa bilo kojeg uredaja
Brzina ucitavanja u [0.01012] sec