Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :Star Trek :Dep space 9 S05E26
Google Tag : Star Trek :Dep space 9 S05E26 ( 1997) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (1249) puta
uloge : Avery Brook Rene Auberjonois Siddig El Fadil Terry Farrell Cirroc Lofton Colm Meaney Armin Shimerman Nana Visitor
film
Opis: Star Trek :Dep space 9 S05E26 ( 1997) CALL TO ARMS (1) Da bi spriječila ulazak dominijskih brodova u kvadrant Alfa, Federacija odluči minirati ulaz u crvotočinu. Mine je dizajnirao Rom, one se same repliciraju pa je minska polja teško očistiti. Za osvetu Dominij se sprema napasti DS9. Sisko požuruje Bajor da s Dominijem potpiše pakt o nenapadanju koji bi zaštitio planet. DS9 odolijeva napadu dovoljno dugo da Federaciji i Klingonu omogući napad i prvu pobjedu u ratu protiv Dominija. Nakon toga DS9 je evakuiran. Rom se ženi Leetom, a Jake počinje raditi kao novinar i ostaje na DS9-u kao ratni dopisnik. Dax prihvaća Worfovu prošnju.
datum objave [11-10-17, 22:40:40]
Star Trek :Dep space 9 S05E26

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Serije »Star Trek: Deep Spac » Star Trek :Dep space 9 S05E260 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010 - 2020 LiveChatWorld
Filmomania Android
Besplatno Gledanje filmova online sa bilo kojeg uredaja
Brzina ucitavanja u [0.00388] sec